dinsdag 10 september 2013

Mooie herinnering op canvas foto


Canvas foto als aandachtstrekker

Een prachtige afbeelding als herinnering van een belangrijke gebeurtenis leg je vast op een canvas foto. Bij een canvas foto wordt de afbeelding op groot formaat op doek aangebracht en wordt middels een houten frame op spanning gehouden. Het canvas staat dus altijd netjes strak. Door de toegepaste stoffen in combinatie met printtechniek heeft de afbeelding hoge kwaliteit verkregen. Het is vergelijkbaar als een modern schilderij en daar kun jij optimaal van genieten. Hang in jouw woon- of slaapkamer ook een mooie canvas foto op zodat het sfeer bepalend is.

Afbeeldingen online maken: canvas foto

Heb je een reeks prachtige afbeeldingen gemaakt van speciale persoonlijke omstandigheden of van de natuur dan wil je dat graag in huis gebruiken. Door een canvas foto te laten maken kun je jouw woning op een aantrekkelijke wijze aankleden zodat jij je thuis voelt. Up-load je speciale afbeeldingen online zodat je daarmee een canvas foto van verschillende formaten kunt verkrijgen. Daartoe kun je via het internet gemakkelijk een design uitkiezen en de foto eventueel bewerken. Heb je het ontwerp klaar dan reken je af waarna je de bestelling na drie werkdagen aan huis krijgt afgeleverd. Zodoende zorg je ervoor dat jouw visite veel aandacht schenken aan jouw speciale moment.

Canvas foto als cadeau geven

Naast het zelf bestellen van prachtige canvas foto’s kun je ook overwegen om een dierbaar moment met anderen te delen. Daartoe kun je ook online de canvas foto als cadeau geven. Laat ook jouw meest dierbare herinnering vereeuwigen middels de canvas foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten